• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.10.2023

09:24

Amerikanci naredili - jedna lista protiv Vučića! Treba im slaba Srbija koja će predati Kosovo!

EPA/Shutterstock

Politika

Amerikanci naredili - jedna lista protiv Vučića! Treba im slaba Srbija koja će predati Kosovo!

Podeli vest

Amerikanci su, kako saznajemo, preko organizacije NDI (Nacionalni demokratski institut) naložili tzv. srpskoj opoziciji da, kako zna i ume, na izbore ide sa jednom listom - svi protiv Aleksandra Vučića!

- Traže da se svi oni ujedine, da nastupe na jednoj listi, i levi i desni i žuti i crni i veliki Srbi i veliki antisrbi, svi zajedno kao nekada DOS - prenosi sagovornik Informera blizak američkim visoko pozicioniranim diplomatama.

Prema rečima naših odlično obaveštenih izvora, u krugovima američke "duboke države" odlučeno je da Vučić mora da ode, jer neće da sluša!

- Njima jako smeta predsednik koji je od Srbije napravio ekonomski moćnu i politički nezavisnu državu koja odbija da se odrekne nacionalnih interesa. Njima na vlasti trebaju predstavnici bivšeg režima jer znaju da bi Srbija pod njima bila slaba država koja bi brzo i bez otpora predala Kosovo, uvela sankcije Rusiji, odrekla se Republike Srpske i svakog drugog vitalnog srpskog nacionalnig interesa - objašnjava jedan od naših sagovornika.

I baš zbog svega toga, Amerikanci su naredili, a Šolakovi poslušnici su požurili da naređenje poslušaju.

I baš zato sada i Đilas i Aleksić i Marinika, ali i Miloš Jovanović sa svojim lažnim tzv. patriotama na sav glas govore o potrebi "prevazilaženja razlika" i formiranja jedne izborne liste. Svi oni, sada je očigledno, imaju samo jedan cilj - da sruše Aleksandra Vučića, da predaju Srbiju na tacni stranim neprijateljima, i da, što je njima najvažnije - napune svoje džepove prljavim kešom!

Zato, u pamet se braćo Srbi. Izbori u decembru odrediće sudbinu svih nas i sve naše dece.

A nema više nikakve dileme - svaki glas za bilo koga od njih jeste glas za tajkuna Đilasa!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija