02.11.2023.

16:40

Foto: Printscreen Informer

Vesti

523. put - Brnabić: Mediji u vlasništvu Junajted grupe i danas plasiraju laži kao i 2022.

- Pisali su da ekskluzivno saznaju, a onda je to govorio i hrvatski državljanin koji se kandidovao za predsednika Srbije Zdravko Ponoš, da ekskluzivno saznaje da je Vučić pristao, da će dan nakon izbora uvesti sankcije Rusiji. I nikada se nisu izvinili, rekli da nisu bili u pravu, ili da su imali saznanja koja nisu tačna - rekla je Brnabić. 

Ti isti mediji, dodala je, su danas "523. put" rekli da će Vučić da prizna nezavisnost Kosova odmah posle decembarskih izbora. 

- Besmisleno da se to radi u danu kada ta grupacija objavljuje da neće da se bavi političkim marketingom. Oni nemaju drugi program osim politički marketing. Oni su u stvari hteli da kažu da će zatvoriti vrata Srpskoj naprednoj stranci i koalicionim partnerima čak i da oni plate termine za promo kampanju. To pokazuje kako oni shvataju demokratiju i slobodu govora - rekla je Brnabić. 

Ona je ocenila da je emisija koja će se večeras emitovati na, kako je rekla, "Šolakovim medijima" upravo  politički marketing.  

- Opet sat vremena vređanja Aleksandra Vučića u danu kada su rekli da neće da se bave političkim marketingom - rekla je Brnabić.