• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.11.2023

12:32

Staljinizam u hejterskim medijima! Tajkun Šolak zabranio da se objavi bilo šta što njemu ne odgovara

ATA Images, Reuters

Politika

Staljinizam u hejterskim medijima! Tajkun Šolak zabranio da se objavi bilo šta što njemu ne odgovara

Podeli vest

'Junajted medija'‚ firma tajkuna Dragana Šolaka, koja je vlasnik TV N1 i Nove S, kao i dnevnog lista Danas i brojnih drugih hejterskih medija, objavila je šokantnu odluku: U ovoj predizbornoj kampanji neće objavljivati nikakav politički marketing!?!

Izvođači tajkunskih medijskih radova objašnjavaju ovu svoju odluku navodnim 'profesionalizmom', ali po sredi je čista i strašna cenzura! Jer, koga oni to zabranjuju? Nikog drugog, osim liste SNS okupljene oko predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

Svima drugima, predstavnicima bivšeg režima i tzv. opozicionarima Šolakove televizije, ionako tokom cele godine rade predizbornu kampanju po principu: 
Svi protiv Vučića, odnosno: ''Otkinimo glavu Vučiću, hajde da ga raščerečimo''.

Pod maskom objektivnog novinarstva, dakle, hejterski mediji uvode ovako na srpsku medijsko-političku scenu najcrnji staljinizam, jednoumlje u kom je zabranjeno reći bilo šta što ne ide u korist jednog tajkuna i stranih ambasada. 


Zamislite samo šta bi bilo kada bi, na primer, TV Pink ili TV Hepi ili Prva TV ili, ne daj Bože, Informer TV, objavili da neće objavljivati nikakav politički marketing?! Da li bi to tada bilo cenjeno kao 'profesionalizam' ili bi vrištali do Brisela da je na delu najstrašnija cenzura? 

Ovako to, da se razumemo, oni zamišljaju: Demokratija važi samo onda kada njima ide u prilog i kada na njoj mogu da profitiraju, a kad god je njihov tajkunski lopovski interes ugrožen, onda nema demokratije, nego cenzura nezamisliva bilo gde u civilizovanom svetu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija