12.12.2023.

11:33

Foto: Informer

Vesti

Želim vam svu sreću i uspeh u daljem radu! Predsednik Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadore Belorusije i Španije (FOTO)

Predsednik Vučić je odlazećem ambasadoru Valeriju Briljovu poželeo svu sreću i uspeh u budućnosti.

- Ambasadoru Molini sam zahvalio na dobroj saradnji i ličnom doprinosu dodatnom unapređenju dobrih i prijateljskih odnosa Srbije i Španije. Zaključili smo da možemo mnogo da uradimo u različitim oblastima saradnje. Posebno smo zahvalni Španiji na principijelnom poštovanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije, kao i na podršci na našem EU putu - rekao je Vučić objavljeno je na Instagram stranici "buducnostsrbijeav".

Takođe, zdravlje i uspeh u daljem radu predsednik Vučić poželeo je i ambasadoru Kraljevine Španije Raulu Bartolomeu Molini.

- Srbija i Belorusija su prijateljske zemlje, a ambasadoru Briljovu sam zahvalio na ličnom angažovanju u unapređenju bilateralnih odnosa. Belorusija svoje prijateljstvo manifestuje i snažnom podrškom teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije, na čemu smo posebno zahvalni. Nastavićemo da radimo na razvoju saradnje. Nadam se da ćemo sledeće godine imati bilateralne posete na najvišem nivou.