19.03.2024.

12:37

Foto: Foto: Tanja Andric

Vesti

Vređali profesora Radenovića rečima: "Idi bre kući čoveče!" Nevaspitanju i bezobrazluku opozicije nema kraja! (VIDEO)

Advokat Pavle Staničić rekao je da ovaj cirkus traje već drugi dan!

Informer

Pavle Staničić

-Najpre nepoštovanje prema Stojanu Radenoviću! I godine i titula i sva njegova karijera... Trebalo je da pomognu čoveku da se snađe u situaciji u kojoj se našao, a oni mu nisu dali da radi svoj posao. Oni čine sve da onemoguće rad Skupštine. Dolazi se do zamene teza. Navodno: policija njih ne sme da dira! Policija nije ni reagovala dok oni prvi nisu počeli da prave haos. Šta bi bilo da se policija nije isprečila između gospodina Radenovića i opozicionara? Gospodinu Radenoviću su rekli: Idi bre kući čoveče! To je potpuno nepoštovanje tog čoveka i institucije kojom on predsedava. Oni su odabrali svoj način delovanja, a ja mislim da im to ništa dobro neće doneti- rekao je Pavle Staničić.

Analitičar Veljko Jovanović rekao je da već drugi dan zaredom cela srpska javnost svedoči nasilju koje se planski sprovodi u Skupštini.

Informer

Veljko Jovanović

-Oni su navikli na blag tretman svih institucija. Kad su izneli statuice Oskara samo su okrenuli priču na sebe. Oni treba da dobiju Oskara za najveće lažove. Oni se ponose tim zviždanjima, urlicima, psovkama, pretnjama doktorima nauka... Šta bi ta opozicija uradila našoj državi kada bi došla na vlast? Najveći problem srpske opozicije su oni sami jer nemaj nikakav plan za boljitak i napredak naše države. Ne možete vi da se krijete iza svojih poltrona. Ljudima kojima nije najveća čast da budu poslanici u svojoj zemlji, da predstavljaju svoj narod, onda ne možemo očekivati ni da se dolično ponašaju. Ovakve scene ekstremnog nasilja ne možemo da vidimo nigde drugde. Opozicija je, kako je rekao gospodin Orlić sama sebi kazna. Ako osporavate legitimitet Skupštine, zašto ulazite u nju, zašto uzimate dnevnice?- rekao je Jovanović.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: