Autor: Informer.rs

04.06.2024.

11:15

Foto: Pedja Milosavljević

Vesti

Za mene su oni kao starlete, ne priznajem tu profesiju! Šešelj otkrio kojim poslom se nikad ne bi bavio, a povezana je s politikom!

Lider radikala je za Informer otkrio da nema nameru da ikada u životu završi kao politički analitičar i da tu profesiju uopšte ni ne priznaje kao legitimnu.

Meni su politički analitičari i starlete isti, izmišljene profesije - izjavio je Šešelj u emisiji "Info jutro".

On je govorio i o brojnim drugim temama, kao što su nedavno održani lokalni izbori u Srbiji, finansiranje prozapadne opozicije od strane zapadnih službi, njegova podrška planiranim projektima države Srbije, ali i skepticizmu povodom nekih od njih.

Konkretno, Šešelj nije siguran koliko brzo će stadioni koji se grade povratiti novac uložen u njihovu izgradnju. Takođe je otkrio i koji grad ga je tokom života najviše fascinirao i u njemu izrodio želju da, jednog dana, Beograd tako izgleda.

Šangaj me 1992. godine oduševio. On je na ušću jedne reke u Tihi okean. Odmah sam razmišljao o tome kako bi bilo lepo da se na ušću Save u Dunav izgradi sve kao tamo. Treba celom obalom Dunava i Save da budu ogromna šetališta. Na ušću će penzioneri moći da pecaju kad voda bude pročišćena i pojavi se dosta riba. Ja od obaveza ne stižem da pecam, ali u detinjstvu sam voleo. Mislim da je to pravi odmor - zaključio je lider radikala.