• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2024

10:31

Prozapadna opozicija je doživela nokaut! Đilasa su otpisali i Amerikanci i Englezi, ali moraju nekog da finansiraju dok ne sruše Vučića! (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Live TV

Prozapadna opozicija je doživela nokaut! Đilasa su otpisali i Amerikanci i Englezi, ali moraju nekog da finansiraju dok ne sruše Vučića! (VIDEO)

Podeli vest

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj analizirao je protekle izbore u Srbiji za Informer u emisiji "Info jutro".

Šešelj kaže da je prozapadno orijentisana opozicija pretrpela nokaut na ovim izborima.

- Mi smo na nekim mestima imali prilično dobre rezultate. Hteli smo da pokažemo da nismo ušli u ovu koaliciju kao partija na izdisaju, već kao partija koja je poražena na prošlim izborima, ali je preživela. Ući ćemo u izvršne vlasti, što je važno za našu partiju. Prozapadna opozicija je doživela nokaut i trebaće im dosta vremena da se saberu. Ja podržavam te velike projekte, ali malo sam skeptičan oko tih stadiona. Kako stadion da se isplati, treba dosta vremena. U globalu podržavam sve, ali biću zakeralo, pogotovo po pitanju beogradskih vlasti. Voda mora biti prečišćena do te mere da može da se pije. Šangaj me 1992. godine oduševio. On je na ušću jedne reke u Tihi okean. Odmah sam razmišljao o tome kako bi bilo lepo da se na ušću Save u Dunav izgradi sve kao tamo. Treba celom obalom Dunava i Save da budu ogromna šetališta. Možda poneko neće obraćati pažnju na ono što im se čini kao sitnije stvari, zbog tih velikih projekata. Niko nikad nije čuo da strane službe finansiraju Srpsku radikalnu stranku. One imaju krizu kadrovskih struktura u prozapadnoj opoziciji. Ovi izbori su pokazali da je reč o budalama. Đilas, naravno, ima ogromne pare, ali njegov je problem što su ga otpisali i Amerikanci i Englezi. On neće biti lider prozapadne opozicije. Uzeli su Sava Manojlovića za lidera, ali oni nisu znali da je on bio doušnik BIA i rasturao opozicione redove. Njegov zadatak je bio da rastura opoziciju, a onda je prešao u ruke zapadnih službi i fondacija. Dobijao je više novca od njih od onog što je BIA mogla da mu isplati. Pošto je Koštunica često izlazio sa nekim patriotskim stavovima, socijalisti su ga forsirali da bi parirali radikalima. To im se razbilo o glavu. Drugi jun ide u prilog stabilnosti Srbije i smirivanju situacije. Nikada neću biti politički analitičar jer ja tu profesiju ne priznajem. Meni su politički analitičari i starlete isti, izmišljene profesije. Koju ideju opozicija ima, osim da služi stranim silama? - rekao je Šešelj.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17