05.06.2024.

15:02

Foto: Foto: Printscreen YouTube/tvpirot pirot, Aleksandar Jovanović Cile

Vesti

Povadiće oči jedni drugima! Na red došao sukob Grbovića i Mihailovića, rat bukti

Prvo su optuživali jedni druge za poraz, potom je usledila burna reakcija na ultimatum propalog kandidata za gradonačelnika Beograda Sava Manojlovića da se vrate mandati, a sada je došlo do toga da, narodski rečeno, jedni drugima "vade oči".

Sada su na red došli i predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović i predsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) Vojislav Mihailović.

Naime, komentarišući stav Mihailovića da ta stranka više neće imati isti odnos prema opozicionim strankama koje su izašle na izbore 2. juna, Grbović je odbrusio da ni odnos PSG prema toj stranci više neće biti isti.

Grbović je rekao da mu „ne pada na pamet“ da dopusti da im moralne lekcije dele „dojučerašnji članovi ‘komunalne koalicije’ u Novom Sadu, nosioci sablji, poštovaoci lika i dela Aleksandra Vulina ili Vučićevi nenaplaćeni analitičari koji su do juče sa Bokanom i Sarapom trovali sa Pinka“.

- Dovoljno je što smo platili cenu isturanja takvih kadrova u prvi red kampanje u Novom Sadu, tako da mogu da obradujem gospodina Mihailovića – ni naš odnos više neće biti isti - naveo je predsednik PSG.

Jasno da opozicija nastavlja da se sukobi, jedinstva nema, i da je od svega ostala samo istina da ih narod neće.