26.06.2024.

09:23

Foto: Reuters

Vesti

Albanci se raduju propasti srpske reprezentacije na EP: "Genocidna država eliminisana, potonula na dno!" (FOTO)

Navijači i celokupna srpska javnost ostala je razočarana kako igrom naših fudbalera, tako i taktikom selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Neuspehu naših orlova najviše su se obradovali albanski mediji koji se nalaze pod kontrolom teroriste i premijera lažne države Kosovo Ajbina Kurtija.

Informer

 

Tako Telegrafi i Gazeta ekspres pišu da je "genocidna država Srbija eliminisana", kao i da je "inferiorna Srbija zaslužila da bude izbačena sa Evropskog prvenstva".

Informer

 

Utakmicu u kojoj je Srbija poražene opisuju rečima su "Danci bili nadmoćniji od prvog do poslednjeg minuta, kao i da su dominirali sve vreme".

 

 

Reporteri takođe piše o tome kako je naša reprezentacija eliminisana, navodeći da smo skupili samo dva boda i da smo "potonuli na dno".

Informer

 

Podsetimo, navijači Srbije pobesneli su na fudbalere po završetku utakmice sa Danskom (0:0), pa su ih zvižducima sa tribina "Alijanc" arene ispratili sa Evropskog prvenstva.

Ekipa Dragana Stojkovića Piksija odigrala je 0:0 sa Dancima i tako neslavno završila učešće na šampionatu Starog kontinenta, prvom posle 24 godine.