• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

26.06.2024

05:58

Piksi, odlazi! Neznalico, sram vas bilo, ugasi svetlo... Navijači brutalno opleli po selektoru posle debakla

Pedja Milosavljević

EURO 2024

Piksi, odlazi! Neznalico, sram vas bilo, ugasi svetlo... Navijači brutalno opleli po selektoru posle debakla

Podeli vest

Reprezentacija Srbije je završila učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a prvi na udaru nezadovoljnih navijača bio je selektor Dragan Stiojković.

Srbija je nakon remija bez golova protiv Danske u poslednjem kolu završila zvanično takmičenje, i to kao poslednja u grupi sa dva boda. S druge strane, Slovenija i Danska su imale po tri, a Engleska pet.

Orlovima je protiv Danaca bio potreban trijumf ali završeno je bez golova, 0:0. Utisak je da smo prokockali prvih 45 minuta, tek u drugom je naš tim proigrao, ali opet nedovoljno da se savladaju organizovani Danci. I pored toga što je naš tim u finišu okršaja igrao sa tri napadača, duel je okončan samo sa jednim udarcem u okvir gola, što je zaista bilo premalo. 

Naravno, navijači kao najodgovornijeg vide selektora Stojkovića i to se vidi u njihovim eakcijama posle meča na društvenim mrežama. Ljuti su na Piksija zbog defanzivne igre, traže njegovu ostavku.  

"Piksi odlazi", "Trebalo je da Piksi ovaj tim pokrene mnogo ranije! Prvo poluvreme potpuno gubljenje vremena i energije", "Ajmo Piksi sad lepo i posteno oprastanje", "Najveća šansa nam je bila kad je komentator rekao penal", "Piksi kad budes izlazio ugasi svetlo", "Piksi je ipak uveo nešto novo u reprezentaciju, to jest vratio je poziciju 'libera' u taktičkoj postavci tima. Sad što je tu ulogu dodelio Rajkoviću, to je već pitanje komunikacije selektor-igrači", "Dajte mu otkaz", "Piksi, ostavka", "Sram vas bilo",  "Kolektivna beda od selektora do igrača bez volje i želje. Nema kreativnost u igri, nema kreatora. Jedna nula", "Piksi, neznalico" ... nisu navijači imali milosti prema selektoru Srbije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pomenuo je i selektor ugovor posle meča sa Dancima.

- To nije pitanje za mene i nemam nikakve klauzule. Nemam čega da se stidim. Idem uzdignute glave. A to što se nisi kvalifikovao za drugu rundu, kakve veze ima, to je fudbal, to je sport. Gde smo mi nešto pogrešili, da se nismo borili, trčali, dali sve od sebe. Imamo strahovit napredak u defanzivi, uložili smo ogroman rad u poslednjih mesec dana i mislim da smo uspeli u tome. Nema razloga da ovo bude tragedija, niti ih ima - kazao je Stojković.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Новица Милићевић

pre 2 dana

Кад после пар година и даље немаш концепцију игре, једном са три-други пут са четири у задњој линији. Једном са једним, па са два шпица. Капитен и вођа на клупи, па мало игра, мало седи..................... Ми морамо довести неког шпанца, португалца, као енглези, да мењамо наш застарели систем игре. Сад се и види колико смо глупи, уместо Видића, имамо човека који делује да баш и није свестан увек ситуације. Као један други на већој функцији, кога воде за руку😃

sahmuz

pre 2 dana

Ugovor na Pikseta je poprilicno isvrstan.....Stoga ja njemu pomognem konsultantskim uslugama po pitanju kondicionih treninga, odabira igrača po protivniku ( igrač odgovarajućih fizičkih sposobnosti i veština po meri posebnih igrača protivničke ekipe), odabira taktičkih varijanti za korner, za prekid, za presing, za udvajanje, za .., a on izigrava selektora..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija