26.06.2024.

10:03

Foto: Tanjug

Vesti

Prljave igre opozicionih medija! Nakon samo jednog dana potvrđeno ono o čemu je Vučić govorio

- Svakog dana sam optužen u svim regionalnim i većini domaćih medija da sam Putinov potrčko. Onda pročitaju - pa nije Vučić dao Ukrajini oružje, nego je prodao Španiji, Belgiji, Češkoj, ko zna kome, a deo tog oružja se pojavio u Ukrajini. Tada očekujete da će oni da kažu - čestitamo, Srbija nas je poslušala. Ne, oni kažu - Putine, pogledaj šta ti je Vučić uradio - rekao je predsednik.

Naime, bio je dovoljan samo jedan dan pa da se potvrde Vučićeve kojima je upozorio na trikove kojima se služe različite strane službe i kojima se služe pojedini mediji i političari, te je tako tabloid Danas ubrzo nakon Vučićevog obraćanja građanima objavio izjavu predstavnika Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Žozepa Borelja koji je rekao da su "bliske veze sa Putinom nespojive sa članstvom u EU", te pozvao na usklađivanje spoljne politike.

Informer

 

Na delu je nastavak kampanje protiv srpskog predsednika u kojoj jednog dana Vučića napadaju da je proksi zapadno nastrojen, te da će se ruski predsednik ljutiti, dok ga već narednog dana napadaju da je preblizak sa Putinom i da koči evropske integracije.

Očekuje se da će sledeći na redu biti krivi Kinezi i dobar odnos sa Kinom, a već sledeći neko drugi, u zavisnosti šta je tema, i tako godinama u krug.

Ono što zaboravjaju, odnosno, ne shvataju, jeste da je Vučić čovek naroda Srbije i da samo i isključivo sluša svoj narod.

To očigledno ne odgovara ni strancima, a ni opozicionim medijima, te svakodnevno koriste sve moguće teme kako bi napadali srpskog predsednika ne mareći što na taj način i same sebe svakodnevno demantuju.