Autor: Informer.rs

03.08.2024.

16:23

Foto: Printscreen

Vesti

Dačić: SPS ne učestvuje u bilo kakvim aktivnostima protiv predsednika Srbije

- Socijalistička partija Srbije ne učestvuje niti će ikada učestvovati dok sam ja predsednik, u bilo kakvim aktivnostima ili operacijama protiv predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i aktuelne vlasti, jer bi time radili i protiv sebe i naših zajedničkih ciljeva. 

Naprotiv, naš savez je najčvršći bedem za odbranu Srbije i njenih nacionalnih i državnih interesa. 

I zato je od vitalnog značaja bio naš zajednički koalicioni nastup na lokalnim izborima. 

Nijedan pojedinac nema pravo da nastupa drugačije u ime SPS-a i svako drugačije ponašanje će biti sankcionisano. 

U konkretnom slučaju u Malom Zvorniku naš opštinski odbor nije učestvovao ni u kakvim aktivnostima, već je reč o čoveku koji nije član SPS-a niti rukovodstva, a bio je na našoj listi na lokalnim izborima kao grupa građana, koji će biti isključen iz naše odborničke grupe. 

I tako će biti svuda i uvek kada se neko ponaša suprotno mojim stavovima i politici SPS-a - izjavio je predsednik Socijalističe partije Srbije Ivica Dačić.

Podsetimo, specijalna medijsko-politička operacija čije je krajnji cilj rušenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, osmišljena i krenirana u jednoj Zapadnoj ambasadi koja joj je dala i zlokobno kodno ime "Pad zida" u punom je jeku, saznaje Informer od odličnog obaveštenog izvora.

Prema njegovim rečima, u svemu učestvuju i vrh Socijalističke partije Srbije (SPS) koja je deo vladajuće većine, kao i hejterske opozicija u kojoj se Nova DSS Miloša Jovanovića istakla kao udarna pesnica.

Celu vest pročitajte OVDE