• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2024

14:55

CILJ - RUŠENJE VUČIĆA! Dramatično saznanje Informera: U toku je specijalna akcija kodnog imena "Pad zida", u svemu učestvuje SPS i Nova DSS!

Ata images / printscreen

Politika

CILJ - RUŠENJE VUČIĆA! Dramatično saznanje Informera: U toku je specijalna akcija kodnog imena "Pad zida", u svemu učestvuje SPS i Nova DSS!

Podeli vest

Specijalna medijsko-politička operacija čije je krajnji cilj rušenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, osmišljena i krenirana u jednoj Zapadnoj ambasadi koja joj je dala i zlokobno kodno ime "Pad zida" u punom je jeku, saznaje Informer od odličnog obaveštenog izvora.

Prema njegovim rečima, u svemu učestvuju i vrh Socijalističke partije Srbije (SPS) koja je deo vladajuće većine, kao i hejterske opozicija u kojoj se Nova DSS Miloša Jovanovića istakla kao udarna pesnica.

Foto: printscreen

 

 

- Sve je kordinisano, ništa nije slučajnost - kaže naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, uz stalnu medijsku hajku i napade protiv predsednika Srbije i njegove porodice, kako iz zemlje tako i u regionu, o tome govori i skup koji je održan na obali Drine u Malom Zvorniku, u kome su učestvovali Aleksandar Kojić i Dalibor Lipovac iz Nove DSS. 

Foto: printscreen

 

 

- Skup je formalno organizovan zbog litijuma i protiv Rio Tinta, ali je njegova pozadina krajnje jasna. Cilj je da se sruši Vučić - navodi naš sagovornik i ističe da je kranje simptomatično što na takvim protestima učestvuju i funkcioneri SPS.

Podsetimo, ovo nije prvi put da pojedini odbornici i funkcioneri SPS staju na stranu opozicije a protiv odluka vladajuće većine čiji su deo.

Kako je Informer već pisao, direktor Srbijašuma i poslanik Socijalističke partije Srbije (SPS) Igor Braunović, čija ja partija deo vladajuće većine zapretio je svima koji se zalažu za eksploataciju litijuma u Srbiji.

U govoru koji je održao na Vidovdan, a koji je na Fejsbuku objavilo upravo Braunovićevo udruženje "Naša Drina", jasno se vidi da je poslanik SPS načisto izgubio kompas pošto je onima koji se zalažu za iskopavanje litijuma u Srbiji zapretio da će im presuditi.

Opšrinije o tome čitajte u posebnoj vesti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

"Nosila je blizance, gde je druga beba?": Komšija porodilje sa Vračara otkrio jeziv detalj - "Da nije druga beba u kontejneru?"
Hronika

"Nosila je blizance, gde je druga beba?": Komšija porodilje sa Vračara otkrio jeziv detalj - "Da nije druga beba u kontejneru?"

U Beogradu je otkriven šokantan slučaj nakon što je M. M. (39), porodilja u teškom stanju, dovezena u Ginekološko-akušersku kliniku "Višegradska". Prijem ove žene u bolnicu prijavljen je Ministarstvu unutrašnjih poslova, nakon čega je policija započela dalju istragu. Istraga je dovela policiju do stana na Vračaru, gde je M. M. živela. U stanu su pronašli mrtvu bebu.

03.08.2024

12:45

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija