• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2024

10:30

(VIDEO) Ovaj je luđi nego što smo mislili! Jezive pretnje pomahnitalog poslanika SPS i direktora "Srbijašuma": Presudiću im!

printscreen

Politika

(VIDEO) Ovaj je luđi nego što smo mislili! Jezive pretnje pomahnitalog poslanika SPS i direktora "Srbijašuma": Presudiću im!

Podeli vest

Direktor Srbijašuma i poslanik Socijalističke partije Srbije (SPS) Igor Braunović, čija ja partija deo vladajuće većine zapretio je svima koji se zalažu za eksploataciju litijuma u Srbiji.

U govoru koji je održao na Vidovdan, a koji je na Fejsbuku objavilo upravo Braunovićevo udruženje "Naša Drina", jasno se vidi da je poslanik SPS načisto izgubio kompas pošto je onima koji se zalažu za iskopavanje litijuma u Srbiji zapretio da će im presuditi.

Informer je o ovoj temi već detaljno izveštavao, ali su razmere pretnji Braunovića još jezivije ako se pogleda ceo snimak njegovog govora.

- Od litijuma do litija, tanka je linija. Pazite šta radite! Vekovi prolaze, a ne menja se ništa. I dalje svi rade protiv ove naše zemlje i ovoga našega naroda, udruženi. I ne mogu da ne iskoristim priliku da pošaljem nekoliko poruka našim takozvanim domaćim i stranim saveznicima. Neće moći više iz svojih fotelja da vređaju i ponižavaju nas borce i da nas nazivaju izdajnicima zemlje koju smo branili. Da poručim našim stranim saveznicim: Od litijuma do litija tanka je linija. Vodite računa šta radite! Braćo, samo napred, u borbu! Sloboda ili smrt - rekao je između ostalog Braunović.

 

 

 

 

 

Podsetimo, glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević otkrio je u programu uživo na Informer televiziji da bi Braunović mogao da bude umešen u veliku aferu sa sečom šuma u Srbiji.

- Ovo je program uživo i evo dobijam informacije, pa imam nekoliko pitanja za Braunovića i pozivam ga da odgovori. Koliko je dao na crno dozvola da se seku šume u parkovima prirode u Srbiji? Koliko je dao dozvola za seču šuma na primer na Goliji? Gde je ta šuma otišla i ko je uzeo te pare? - upitao je Vučićević.

Inače, pojedini funkcioneri SPS ogradili su se od Braunovića. Kako je to učinio Đorđe Milićević, pročitajte ovde, dok reakciju Branka Ružića možete pročitati ovde.

Kako je reagovao Milenko Jovanov iz SNS takođe možete čitati u posebnoj vesti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija