• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.07.2024

09:45

Jovanov žestoko odgovorio na napad iz SPS: Dačić da stavi prst na čelo, koja je razlika između njegovog poslanika Braunovića i Ćute? (VIDEO)

Printscreen/You Tube, Aleksandar Jovanović Cile, Peđa Milosavlojević

Politika

Jovanov žestoko odgovorio na napad iz SPS: Dačić da stavi prst na čelo, koja je razlika između njegovog poslanika Braunovića i Ćute? (VIDEO)

Podeli vest

Narodni poslanik Milenko Jovanov odgovorio je na sramotan potez Igora Braunovića iz SPS koji preti litijama zbog litijuma.

Poslanik SPS u Skupštini Srbije Igor Braunović zapretio je vladajućoj koaliciji, u kojoj se nalazi i njegova partija, da će organizovati litije.

Sada je stigao odgovor Milenka Jovanova, koji je istakao da se Braunović, kao i mnogi drugi šlepa uz predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Igor Braunović je vikao sloboda ili smrt, a on je izabrao smrt, je l? Seo je u fotelju "Srbijašume", znači to je ta smrt. On mlati prstom i nekome preti, a šlepa se uz Aleksandra Vučića. Nikada nisam čuo ovog čoveka da se obraća ovako opoziciji. Ovakvo ponašanje mi je stvarno odvratno i ovo guslarsko glumatanje patriotizma - rekao je Jovanov gostujući u Info jutru na Informer TV.

Član Predsedništva SNS je istakao i je jedina razlika između Braunovića i lažnog ekologa Aleksandra Jovanovića Ćute u tome ko šta pije.

- Interesantno je kako se uvek nađu neki ljudi koji su isti kao opozicija, a u vlasti su. Ne vidim razliku između njega i Ćute, jer su oni isti, jedina razlika je što jedan pije rakiju, a drugi vinjak. Sad mi je jasno što se ljubaka i grli sa Srđanom Milivojevićem u Skupštini. Oni nemaju politiku, oni se pretvore u komentatora vesti, koji su uvek protiv svega što predsednik Vučić kaže i radi - rekao je Jovanov i pozvao Dačića da "stavi prst na čelo i dobro razmisli".

- U čemu je razlika između Ćute i Braunovića, pozivaju na iste nerede, a ja pozivam Braunovića da potpiše ostavku. Što ne izađe na izbore sa svojom politikom, ako ne zastupa politiku Aleksandra Vučić. Ko je Aleksandar Vučić u odnosu na Igora Braunovića. Igor Braunović je jedna politička veličina u odnosu na Vučića, on bolje zna sigurno od predsednika. Neka podnese ostavku na mesto direktora "Srbijašume" i da izađe iz Skupštine, pa onda neka ide da se baca pod voz kao Ćuta, ako trpimo ludake u opoziciji, nećemo trpeti ludake u vlasti - rekao je Jovanov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Vladan Milojević: Dobra provera za nas!
Crvena zvezda

Vladan Milojević: Dobra provera za nas!

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle pobede nad Sočijem (2:0), na startu turnira u Sankt Peterburgu, da je atmosfera u ekipi porodična i da će ekipa biti još bolja kako vreme bude odmicalo.

05.07.2024

17:24

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija