Autor: Informer.rs

03.08.2024.

22:59

Foto: Foto: Informer

Vesti

Milorad Dodik: Srbija je danas jaka i poštovana zemlja, zato sam deo podrške predsedniku Vučiću (VIDEO)

Kako je rekao, danas gledamo napade na Srbiju koja se digla i ojačala.

- Okupili smo se ovde da obeležimo 29 godina od pogroma, a verujem da bi to bilo zaboravljeno da nije bilo jednog čoveka koji je zajedničko obeležavanje pokrenuo pre 10 godina, a to je predsednik Vučić! Danas gledamo masovni napad na Srbiju koja se digla i ojačala, na predsednika Vučića koji je simbol promena, napretka, stabilne i jake Srbije - istakao je on.

Dodao je i da je svedok vremena pre nego što je Vučić postao predsednik.

- Ja sam svedok i vremena pre nego što je Vučić postao predsednik i znam gde je bila srpska nacionalna zajednica, gde je bila Srbija na međunarodnoj sceni i mogu vam posvedočiti da je Srbija danas poštovana i uvažavana. Zato verujem u politiku predsednika Vučića i deo sam podrške takvoj politici u Srbiji - zaključio je on. 

Informer

 

Podsetimo, u Loznici je danas parastosom koji je služio patrijarh Porfirije počelo obeležavanje Dana sećanja na sve stradale i prognane u hrvatskoj oružanoj akciji "Oluja" u prisustvu državnog vrha Srbije i Republike Srpske. Potom je predsednik Vučić održao emotivan govor koji možete da pročitate u posebnoj vesti OVDE