Autor: Informer/K.Ć.

10.08.2024.

14:00

Foto: Ata images / printscreen

Vesti

SRBI, PAMET U GLAVU! Đilasov maserati vladika se uortačio sa omiljenim Kurtijevim Srbinom: Sad je sve jasno!

Svi onima kojima su Kosovo i Metohija nezavisna država, koji smatraju da treba ukinuti Republiku Srpsku a Srbe žigosati žigom genocidnog naroda, svi oni kojima je nezavisna, sloboda i slobodarska poltika predsednika Srbije Aleksandra Vučića godinama trn u oki, pod lažnim izgovorom navodne brige za životnu sredinu, udružili su se kako bi sproveli opaki naum otimanja države.

Dokaz za ovu, neki mogli pomisliti preteranu tvrdnju, je i fotografija koju je na društvenim mrežama objavio Boban Bogdanović, omiljeni Srbin samozvanog kosovskog premijera Aljbina Kurtija i čovek koji ima zlokobni nadimak Pacov (što je srpskoj javnosti svojevremeno obelodanio nekadašnji predsednik Pokreta Slobodnih građana i dežurni opozicioni hejter Sergej Trifunović).

Informer

Sa Bogdanovićem Pacovom na fotografiji je, verovali ili ne, episkop dizeldorfski i nemački - vladika Grigorije.

U samom postu, kao i nebrojneno puta u prošlosti o čemu je Informer u više navrata pisao, Pacov je zapretio predsedniku države Aleksandru Vučiću.

- Srbija je na istorijskoj prekretnici! Da li će šef škaljarskog narko klana Aleksandar Vučić sa ozloglašenim korupcijskim RioTintom do kraja porobiti i uništiti Srbiju ili ćemo se mafijaške diktature zauvek osloboditi, na nama je! Oskare, nećeš kopati ali ćeš sigurno u Srbiji skončati! - zapretio je Bogdanović na platformi Iks.

Prethodno je, kako smo već pisali, vladika Grigorije postao zvezda islamističke Slobodne Bosne, iste one Slobodne Bosne čiji je glavni izvor neretko sam Bogdanović Pacov i to nakon što se javno izjasnio protiv kopanja litijuma u Srbiji.

Informer

I onda je jasno da je reč o klasičnoj koordinaciji - na predsednika Srbije i Srbiju treba pucati iz svih oružja i na sve načine sa samo jednim ciljem - da na vlast dođu oni koji su pre 2012. godine i promene sistema vedrili i oblačili Srbijom uništavajući njene potencijale i bezobrazno se bogateći na narodnoj muci.

Sve je, dakle, jasno. Bar onima koji žele da im bude jasno.

Činjenice o Bogdanoviću

- U žižu javnosti dospeo je kada je Sergej Trifunović otrkio da ima nadimak Pacov i da mu ne treba verovati

- Albanski mediji objavili su snimak na kojem se vidi Bogdanović kako konzumira opojne droge, nakon čega je postao lutka na povocu Aljbina Kurtija

- Za džihadističku Slobodnu Bosnu nedavno je najavljivao da će biti krvoprolića, o čemu opširnije možete čitati u posebnoj vesti

- Zločinačku akciju "Oluja", tokom koje je pobijeno više od 2.000 a proterano više od 250.000 Srba, nedavno je nezvao "briljantnom" vojno-policijskom akcijom. Više o tome čitajte u posebnoj vesti

- Priznao je da je spremao pitanja za američku novinarku koja je širili laži o Srbima tokom ratova devedesetih, tokom njenog intervjua sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučičem