• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2024

09:49

ZAJEDNO RUŠE SRBIJU! Udružili se islamisti iz Slobodne Bosne i Đilasov maserati vladika!

Ata images / printscreen

Politika

ZAJEDNO RUŠE SRBIJU! Udružili se islamisti iz Slobodne Bosne i Đilasov maserati vladika!

Podeli vest

Možda neko neće verovati, ali je istina - vladika Srpske pravoslavne crkve Grigorije, poznat po nadimku maserati zbog luksuznog automobila koji koristi kao i svojim opozicionim stavovima, i džihadistička Slobodna Bosna, glasilo koje u svakoj prilici napada Srbe i Srbiju, našli su se na istoj strani - da sruše Srbiju!

Islamisti iz Slobodne Bosne, naime, jedva su dočekali da prenesu stav vladike o litijumu.

- Dobio sam mnogo vaših poruka u vezi sa iskopavanjem litijuma i Rio Tintom. Kao hrišćanin i episkop, kao građanin i čovjek - ne podržavam iskopavanje litijuma i uništavanje plodne Doline Jadra ili bilo koje druge - naveo je vladika na Instagramu, a njegovu objavu brže bolje potrčala je da prenese Slobodna Bosna.

Foto: Ata images / printscreen

 

Inače, kako o Srbiji i Srbima, predsedniku Srbije i srpskoj vladi piše Slobodna Bosna mesecima unazad, možete više informacija dobiti na ovom linku.

Nema sumnje da je i ovaj članak objavljen na portalu Slobodne Bosne plasiran sa ciljem da se sruši Srbija i njen ekonomski napredak, a u tom napretku litijum će svakako odigrati jednu od ključnih uloga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23