12.08.2024.

13:58

Foto: printscreen

Vesti

Kurtijev plaćenik i ideolog protesta preti: Obesićemo Vučića, Srbija ide u građanski rat! (FOTO)

Naime, Bogdanović je na svom profilu na društvnoj mreži "X" okačio sliku predsednika Vučića sa omčom oko vrata što jasno stavlja do znanja da bi opozicija najradije da ga vidi mrtvog. On je pored toga napisao i da je Srbija na ivici građanskog rata. 

Informer

 

Podsetimo, Bogdanoviću ovo nije prvi put da poziva na predsednikovo ubistvo. On je pre samo dva dana takođe na mreži "X" okačio post u kojem je pozivao na likvidaciju predsednika Vučića. Više o tome pročitajte OVDE.

Takođe, slika koju je miljenik Aljbina Kurtija okačio, a na kojoj je Vučić na vešalima je ista ona koju su botovi opozicije nedavno delili na mrežama, kada su ujedno i priznali da im je najveći problem upravo predsednik Vučić, a ne litijum, protiv kojeg se navodno bore i protestuju.

Više o tome pročitajte OVDE.

Podsetimo i na to da je sve krenulo od dana kada je na društvenoj mreži "X" opozicionarka Biljana Stojković objavila monstruoznu pretnju smrću upućenu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, u kojoj poziva na ubistvo srpskog predsednika!

- Trenutak u vremenu. A tako istinit. Narod će mu presuditi - napisala je kopredsednica stranke Zajedno Biljana Stojković, koja je podelila fotografiju Aleksandra Vučića.