• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.07.2024

09:54

"Makar da umre, ako ništa drugo"! Botovi opozicije objavili sliku Vučića na vešalima: Priznali da im nije problem litijum već predsednik Srbije (FOTO)

tanjug/printscreen

Politika

"Makar da umre, ako ništa drugo"! Botovi opozicije objavili sliku Vučića na vešalima: Priznali da im nije problem litijum već predsednik Srbije (FOTO)

Podeli vest

Nove pretnje smrću od strane simpatizera opozicije i njihovih botova upućene su predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću!

Naime, u nastavku kampanje protiv litijuma i ekonomskog napretka Srbije, botovi opozicije su pozvali na smrt predsednika.

Objavljena je uznemirujuća fotografija na kojoj se nalazi Vučić na vešalima uz poruku da "samo preki sud Srbiju spasava".

Foto: Foto: Printscreen

 
 

 

Takođe, pokazali su da njima, u stvari, nije problem iskopavanje "belog zlata", kako se litijum popularno zove, već da im je jedini problem Aleksandar Vučić kog će se rešiti "makar kad umre".

Foto: Foto: Printscreen

 

Podsećamo, na društvenoj mreži "X" opozicionarka Biljana Stojković objavila je monstruoznu pretnju smrću upućenu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, u kojoj poziva na ubistvo srpskog predsednika!

- Trenutak u vremenu. A tako istinit. Narod će mu presuditi - napisala je kopredsednica stranke Zajedno Biljana Stojković, koja je podelila fotografiju Aleksandra Vučića.

Foto: printscreen

 

Ova pretnja opozicionarke pokazuje kako zapravo njene reči utiču na javnost i da raspiruju mržnju. U njenim rečima ne krije se nikakav "sud" u vidu institucije, već otvoren poziv na smrt koji je uticao na to da i drugi krenu istim putem mržnje i nasilja.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija