Autor: Informer.rs

16.08.2024.

10:15

Foto: Ata images

Vesti

ZAVERA ĆUTANJA U OPOZICIJI! Ni da beknu: Iz Pekinga stiglo dramatično saopštenje, a lideri opozicije se prave mrtvi!

Dežurni hejteri kojima su puna usta demokratije, ljudskih prava, borbe za slobodu govora, navodne brige za životnu sredinu i ekologiju, ćute kao zaliveni nakon što su raskrinkani pravi ciljevi nasilnih protesta - otimanje države i rušenje predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Srbije.

Zaćutao Ćuta Aleksandar Jovanović, ne javlja se Savo Manojlović. Ni traga ni glasa od Dragana Đilasa i njegove desne ruke Marinike Tepić. Ni slova, ni izjave, ni saopštenja... Ni posta na Iksu... 

Ne oglašava se ni Radomir Lazović, možda je na odmoru na Zanzibaru...

Zavera ćutanja je i kod takozvanih desničara koji bi možda politički i mogli da profitiraju na ovoj temi, ali i oni ne puštaju glasa. 

Nigde nema Miloša Jovanovića da kaže reč dve o finansiranju svojih saboraca...

Ni jahači zmajeva doktora Branimira Nestorovića izgleda ne misle da je ovo bitna tema... 

A i šta da kažu...

Da demantuju zvanični Peking? Da kažu da rukovodstvo Kine nema dobre, proverene i prave bezbednosne informacije?

Jasno je, dakle, ko, kako i zašto koristi srpsku opoziciju. Opoziciju koja bi za ropsku porciju čvaraka prodala Srbiju samo da ih neko postavi na vlast. Kada već narod neće da ih izabere.

Inače, detalje o šokantnom saopštenju zvaničnog Pekinga o tome ko stoji iza pokušaja obojenih revolucija u Srbiji, pročitajte u posebnoj vesti.

Šta je o uticaju stranih službi u Srbiji, a što se vidi kroz tokove novca, rekla guvernerka Narodne banke Srbije, takođe možete čitati u posebnom tekstu.