17.08.2024.

19:08

Foto: Ataimages/Profimedia

Vesti

Američki plaćenik u panici! Kinezi ga raskrinkali, a on bi sad zajedno sa Šolakom da otima frekvencije medijima koji su otkrili istinu! (FOTO)

Naravno da se zatim oglasio tajkunski urednik Slobodan Georgijev i bez trunke srama opleo po voditeljki jutarnjeg programa na TV Prva, Mariji Savić Stamenić.

- Čitavo jutro na TV Prva Marija Perla sa "svojim gostima" širi lažne vesti "analizirajući" nekakav izveštaj "kineske vlade" o delovanju špijuna u Srbiji. Samo ova emisija dovoljna je da im se oduzme frekvencija jer brutalno zlorabe srpsko nacionalno dobro - napisao je Georgijev.

Informer

 

Kao što se da primetiti, njhov cilj je oduzimanje nacionalne frekvencije "TV Prva", i to zbog izveštaja kineske vlade o kom smo već pisali.

Detalje o šokantnom saopštenju zvaničnog Pekinga o tome ko stoji iza pokušaja obojenih revolucija u Srbiji, pročitajte u POSEBNOJ VESTI.

BIRODI inače finansira NED (The National Endowment for Democracy) koja nije nikakva NVO, već organizacija koju neformalno zovu “druga CIA” i koju finansira Kongres SAD. Oni su oruđe u rukama američke spoljne politike, a primarni zadatak im je pritisak na vlasti i u krajnjoj instanci rušenje vlasti onih država koje ne ispunjavaju zahteve Vlade SAD.

Na platnom spisku NED-a u Srbiji je, između ostalih, i organizacija BIRODI, koja je danas podnela prijavu REM-u protiv TV Prva jer se ta televizija jutros bavila NED-om i dokumentom Ministarstva spoljnih poslova Kine u kom je navedeno da je NED finansirao rušenje vlasti u Srbiji.

Informer

 

Dakle, BIRODI panično štiti svog finansijera. Kina se i ranije izjašnjavala o NED-u, ali o tome da su produžena ruka CIA pisao je čak i Njujork tajms još 1997. godine.