23.08.2024.

09:57

Foto: Foto: Printscreen

Vesti

Vučević upozorio: Svi ministri su pod lupom, neće biti u Vladi ako ne budu imali rezultate!

Premijer je poručio da su svi ministri pod lupom.

- Ne možete vi garantovati da će svi biti u vladi ili u kabinetu u punom mandatu bez obzira kako radili. Prirodno je da imate neka prolazna vremena, da imate neke preseke stanja i rezultata - rekao je Vučević za TV Prva.

On je tako odgovorio na pitanje da prokomentariše nedavnu najavu da su moguće određene promene u sastavu njegovog tima i da li postoji neki rok kada će se eventualno ići na rekonstrukciju vlade. Vučević je istakao da ako niko ne bi bio promenjen da bi to onda dovelo do, kako je rekao, jedne uravnilovke i demotivacije.

- Da li ćemo to (promene) raditi na šest meseci, na godinu dana... možda ako se desi neki veći propust, onda niste vezani za neki vremenski okvir da bi eventualno vršili takve stvari. Ali nije doneta odluka ni o jednom pojedinačnom ministru da treba da bude zamenjeno, ali svi su pod lupom. Zamislite da nisu pod lupom - svi su pod političkom lupom - poručio je Vučević.

Ponovio je da nije još doneta nijedna odluka i "nema nijedno ime koje treba da bude rekonstruisano ili zamenjeno". "Nije određen neki tačan datum kada bi te stvari radile, ali mislim da su prirodne stvari nekih šest meseci ili godinu dana od početka rada vlade