10.09.2024.

09:01

Foto: Printscreen

Vesti

Islamistički mediji slave i Petkovića jer napada Vučića! Lažni ekolog prodao zemlju Rio Tintu, a sad postao udarna pesnica "Slobodne Bosne"

Tako je Nebojša Petković, poznat po tome što je prodao svoje zemljište Rio Tintu, pa okrivio bolesne roditelje, a potom se dao u ekološki aktivizam, postao heroj islamističke Slobodne Bosne, a sve u cilju napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kao što se i očekuje, Petković je pokušao da umanji značaj Vučićeve posete Podrinju i razgovor sa ljudima, te je dao izjavu za tajkunsku N1 u kojoj je žustro napao predsednika i to što je razgovarao sa građanima.

Vučićevo insistiranje na očuvanju životne sredine i traženje garancija da nijedan život neće biti ugrožen zbog rudarenja litijuma, ovaj samozvani ekolog Petković, koji je produžena ruka gorenavedenog trojca Đilas-Tepić-Aleksić, putem islamistike Slobodne Bosne nazvao je "predstavom".

Informer

Ovo je samo još jedan u nizu dokaza da ma šta Vučić uradio, doveo stručnjake, zvao na dijalog, oformio medicinski tim, razgovarao sa predstavnicima kompanije, Petkoviću i njegovim saborcima neće biti dovoljno, jer cilj nije životna sredina već rušenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.