• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.09.2024

11:38

Crnogorski srbomrzac sipa so na ranu Milatoviću: Vučić će te opet poniziti!

Fotoilustracija/Reuters/Insajder

Politika

Crnogorski srbomrzac sipa so na ranu Milatoviću: Vučić će te opet poniziti!

Podeli vest

Andrej Nikolaidis, pisac i jedan od najvećih srbomrzaca u Crnoj Gori, poručio je predsedniku te zemlje Jakovu Milatoviću da će ga predsednik Srbije Aleksandar Vučić opet poniziti kad ga vidi.

- Džabe sve to, gospodine. Kad vas sledeći put vidi, Vučić će vas opet sa merakom poniziti. I učiniće to baš zato što vam je on važniji od Utsava te zemlje čiji ste predsednik - rekao je Nikolaidis.

Nikolaidis je aludirao na nedavni susret dva predsednika na forumu u Pragu, kada je Milatović potvrdio Vučićevu opasku da govori srpskim jezikom.

 

Foto: printscreen

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija