Autor: Informer.rs

12.09.2024.

13:11

Foto: Ata images / printscreen

Vesti

MAŠINSKI MOZAK ŠMERCUJE STRUJU! Đilas optužio američkog ambasadora da je Vučićev plaćenik!

Nakon je progovorio o korupciji - što je očigledni nonsens sam po sebi s obzirom na to da je reč o osobi koja bi mogla da bude merna jedinica za korupciju - i nakon što se besprizorno ismevao Srbima sa Kosova koje svakodnevno maltretiraju teroristi Aljbina Kurtija u policijskim uniformama, o čemu je Informer već pisao, tajkun je otišao korak dalje.

Sada je, verovali ili ne, američkog ambasadora Kristofera Hila optužio da je na platnom spisku predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Informer

 

Nakon što je američki diplomata prokomentarisao proteste protiv iskopavanja litijuma u režiji opozicije i lažnih ekologa, ocenjujući da su protesti zapravo vid borbe protiv Zapada, Đilas se oglasio otvorenim pismom koje su brže bolje potrčali da objave tajkunski mediji.

- Ja u Vašoj izjavi "da u protestima protiv litijuma vidite borbu protv puta Srbije ka Zapadu“ vidim potvrdu glasina da ste i Vi na platnom spisku Aleksandra Vučića - doslovce piše Đilas i dodaje da ne može drugačije da objasni Hilovu izjavu.

Ovo, inače, nije prvi put da Đilas napada Hila.

Prethodno je, nakon junskih izbora na kojima je opozicija pregažena, Đilas takođe napao američkog ambasadora zbog njegovih stavova o regularnosti izbora.