• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.09.2024

09:49

Sramno! Đilas zbijao šale o Kurtijevom teroru nad našim narodom, pa poručio: Albanci rade Srbima ono što su Srbi nekad radili Albancima! (VIDEO)

Ata images

Politika

Sramno! Đilas zbijao šale o Kurtijevom teroru nad našim narodom, pa poručio: Albanci rade Srbima ono što su Srbi nekad radili Albancima! (VIDEO)

Podeli vest

Tajkun i lider opozicije Dragan Đilas bez imalo srama zbijao je šale na račun terora koji sprovodi premijer samoproklamovanog Kosova Aljbin Kurti nad Srbima južne srpke pokrajine, a potom je napao sopstveni narod.

Đilas je, gostujući na televiziji koja se nalazi u vlasništvu Dragana Šolaka, na bezobziran način komentarisao predsednika Srbije Aleksandra Vučića i najavljen odogovr u vezi sa situacijom na KiM

- Ne može dok ne ispeče palačinke i skuva džem, održi nekoliko košarkaških treninga, ne može da stigne čovek, kad će? Pa čim sve to završi onda će da se pozabavi time i pošalje jednu oštru poruku - rekao je Đilas na šta je dobio potpitanje kako se osećaju ljudi sa Kosova i Metohije kada od njega čuju ovakav odgovor, te ima li prosto za bilo kakvu šalu.

Đilas je potom okrivio naš narod poručivši da su oni krivi za ono što im se danas dešava:

- To što danas doživljavaju, mislim da je i Škeljzem Malići rekao, da danas što doživljavaju Srbi na Kosovu su vrlo često doživljavali Albanci u vreme Slobodana Miloševića na istom Kosovu i Metohiji - rekao je tajkun.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija