• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.09.2024

09:24

Đilas potvrdio: Nestorović je moj! (VIDEO)

Printscreen, Zoran Sinko, Peđa Milosavljević

Politika

Đilas potvrdio: Nestorović je moj! (VIDEO)

Podeli vest

Tajkun i lider opozicije Dragan Đilas potvrdio je za opozicione medije da je Branimir Nestorović, lider Mi-snaga naroda, na njegovoj strani i da se slažu

- Na nekoliko sastanaka su prisustvovali predstavnici Nestorovića i vrlo jasno izrekli svoje stavove i mogu da vam da kažem da ono što smo od njih čuli je bilo vrlo korisno - rekao je tajkun.

Na pitanje da li to znači da su ih razuverili da nisu Vučićeva opozicija, Đilas kaže:

- Na ovoj temi su potpuno jasno na pozicijama većine građana i opozicije. Na kraju, kod njih je gospodin Ratko Ristić, on je sad član te organizacije, vrlo često govori. Vrlo je jasno da su oni na ovoj temi opozicija - rekao je Đilas.

Podsećamo, Nestorović za sebe govori da je patriota, međutim to se dovodi u pitanje s obzirom na to da je sada stao na stranu onih koji govore da su Srbi počinili genocid u Srebrenici, da Kosovo treba priznati kao nezavisnu državu, kao i da treba uvesti sankcije Rusiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija