18.09.2024.

13:09

Foto: Ata images

Vesti

Sada je jasno koji je glavni cilj opozicije: Ne suočiti se sa Vučićem, izbeći sučeljavanje argumenata sa njim po svaku cenu!

Danijela Nestorović iz Ekološkog ustanka Aleksandra Jovanovića Ćute rekla je za tajkunski portal Novu da bi prisustvo predsednika Srbije na sednici o rudarenju litijuma bilo kršenje ustavnih ovlaščenja?!!

Informer

 

Podsećamo, takun i samoprozvani lider hejterske opozicije Dragan Đilas dokazao je da se on i njegova svita plaše predsednika Srbije Aleksandra Vučića kao đavo od krsta i da ne smeju da sa njim razgovaraju o mnogim temama, među kojima je i tema iskopavanja litijuma u Srbiji, iz prostog razloga jer za to nemaju znanje. Više o ovoj vesti OVDE. 

Takođe, i NATO general i lider stranke Srbija centar Zdravko Ponoš jasno je stavio do znanja da se srpska opozicija plaši duela sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Više o tome OVDE.

Predsednica Skupštine Ana Brnabić izjavila je da će staviti na redni red zahteve opozicije o zabrani iskopavanja litijuma, te da jedva čeka sednicu Skupštine na kojoj će se razgovarati o ovoj temi. Ona se bila zapitala zašto opozicija nije zahtevala i da predsednik Srbije Aleksandar Vučić dođe na sednicu parlamenta.