• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.09.2024

15:24

PLAŠE SE VUČIĆA KAO ĐAVO KRSTA! Neće s njim u narod, zovu ga u Skupštinu, on najavi dolazak, oni sad neće ni to! (VIDEO)

printscreen

Politika

PLAŠE SE VUČIĆA KAO ĐAVO KRSTA! Neće s njim u narod, zovu ga u Skupštinu, on najavi dolazak, oni sad neće ni to! (VIDEO)

Podeli vest

NATO general i lider stranke Srbija centar Zdravko Ponoš jasno je stavio do znanja da se srpska opozicija plaši duela sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Novinarka tajkunske televizije Jelena Obućina upitala je NATO generala Zdravka Ponoša zašto Đilas, Ponoš i svi opozicionari koji kažu da Aleksandar Vučić beži od dijaloga nisu otišli u Ljuboviju kada je lider Srbije razgovarao sa građnima o litijumu, seli preko puta njega i pitali sve šta hoće, rekli sve šta hoće.

- Pa zato što je to cirkus. Ovo su ozbiljne stvari o budućnosti ove zemlje. Ako hoće da razgovara o ovim stvarima, treba da razgovaramo u Parlamentu. Ne treba da odem u Dom kulture u Loznicu da tamo da razgovara sa političkom opozicijom, treba da razgovaramo u Parlamentu. Neka dođe u parlament - odgovorio je Ponoš. 

Ipak, poznato je već da je vajna srpska opozicija mnogo puta pozivana na dijalog, kojem se nikada nije odazvala. Niko od njih! 

Ovom izjavom Ponoš je jasno stavio do znanja da se opozicija jednostavno plaši duela sa Vučićem iz prostog razloga - nemaju ni argumente ni znanje da razgovaraju o ovako važnoj temi. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija