20.10.2024.

15:25

Foto: Peđa Milosavljević

Vesti

Srbija vodi spoljnu politiku, a ne pitanje vanzemaljaca! Raskrinane laži poslaničke grupe Branimira Nestorovića!

Komentarišući tvrdnje poslaničke grupe Branimira Nestorovića da je Srbija podržala generalnog sekretara UN Antonija Gutereša iako ga je, kako ističu, Izrael proglasio za "personu non grata", Kozarev kaže da je reč o čistoj laži. 

- Neznanje i zla namera ne opravdavaju laži koje širi pokret "Snaga naroda". Tvrdnje vezane za spoljnu politiku Srbije jednake su tvrdnjama o vanzemaljcima i o zemlji kao ravnoj ploči - istakao je Kozarev, i dodao:

Ne ispunjavamo muzičke želje politikanata i tabloida. Sami biramo vreme mesto, način i da li ćemo neku spoljno-političku odluku doneti ili ne. Jedini kriterijum su nacionalni interesi Srbije za koje živimo i borimo se svakog dana, za razliku od onih koji fantaziraju i kritkuju iz udobnih fotelja - naglasio je Kozarev.

Informer

Dušan Kozarev

Branimir Nestorović, kako smo ranije pisali, uprkos načelnim pričama da je patriota kom su važni samo interesi Srbije, svojevremeno se priključio onim političkim snagama u opoziciji koje priznaju nezavisnost "Kosova" i takozvani "genocid" u Srebrenici. 

Nestorovića su čak izviždale njegove pristalice kad je učestvovao na protestima Dragana Đilasa i Dragana Šolaka. Sve o tome čitajte OVDE.

Informer

Dragan Šolak i Dragan Đilas

------------------------------

AKO STE PROPUSTILI - Šta je Branimir Nestorović pričao za Informer