21.10.2024.

17:31

Foto: Shutterstock/ATA images

Vesti

Ponošu, pobrkao si babe i žabe! Tvrdiš da su Brkićeve laži o Vučićevoj porodici istina, i još lažeš da neko proganja Stefanovića (VIDEO)

Naime, Brkić je vređao i iznosio gnusne laži na račun porodice predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a Zdravko Ponoš je za sve iznesene poremećene uvrede rekao da je to istina!

Na sve to, Ponoš je istakao da "vlast novinaru proganja porodicu", a niko nikada nije ni pomenuo porodicu Brkića. Što nije slučaj kada oni vređaju porodicu predsednika Vučića, jer upravo on zajedno sa Brkićem rešeta tuđu majku! 

- Za izrečenu neistinu vlast, kao i građani, mogla bi da se obrati institucijama, ali ova vlast ima dva problema. Prvi je taj što je uništila institucije, pa nema kome da se obrati, a druga je to što ona nema problem sa izrečenom neistinom, nego sa istinom, pa pribegava pritisku, pretnjama, ucenama, i to je ono što rade Ljubi Stefanoviću, vlasniku Slavija info-a - rekao je Ponoš i dodao:

- Najjadnije je to što su krenuli da mu proganjaju porodicu. To ne rade ni kriminalci od formata, i oni imaju neki kodeks šta sme šta ne sme da se radi i oni ne diraju porodice. To radi ova vlast! 

Pogledajte video i uverite se sami: