• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.10.2024

14:14

BOLESNO! Brkić najsramnije uvedio žene, poznatu novinarku nazvao prostitutkom! (VIDEO)

ATAIMAGES/promo

Politika

BOLESNO! Brkić najsramnije uvedio žene, poznatu novinarku nazvao prostitutkom! (VIDEO)

Podeli vest

Ideolog opozicije i vlasnik medija "Tabloid" koji služi isključivo za napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Milovan Brkić, nakon što je izgovorio najgnusnije uvrede upućene predsednikovoj majci Angelini, izvređao je i novinarke.

Naime, on je u jednom momentu u emisiji na opskurnom jutjub kanalu Slavija info  hvalio tajkunsku emisiju Olje Bećković "Utisak nedelje" u kojoj je navodno rečena istina o Rio Tintu, što ne treba da čudi uzimajući u obzir da se i on zalaže za to da Srbija ekonomski nazaduje, dok je novinarke televizije Pinka nazvao prostitutkama!

Brkić je rekao da su novinari puka sirotinja, kazao da samo neki imaju para, i tada pomenuo Gordanu Uzelac, da bi potom za voditeljku HitTvita rekao "k*rveštija", pa se ispravio u "prostitutka Verica Bradić".

Svi koji ne misle kao Brkić, koji je poznat i po pretnjama smrću upućenim Vučiću, ovaj novinar u pokušaju vređa i govori najsramnije gadosti.

Podsećamo, nedavno je Brkić zajedno sa voditeljem opskurnog kanala Slavija info Ljubomirom Stefanovićem, izgovorio je najveće gadosti, pominjujući predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu majku Angelinu. Više o tome KLIKOM OVDE

Povodom toga, oglasio se i Vučić, a kakvu poruku je poslao srpski predsednik pročitajte u POSEBNOJ VESTI.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Kakva utakmica u Pazaru! Kovač doneo pobedu Partizanu u infarkt završnici! (FOTO/VIDEO)
Partizan

Kakva utakmica u Pazaru! Kovač doneo pobedu Partizanu u infarkt završnici! (FOTO/VIDEO)

Fudbaleri Partizana srušili su Novi Pazar u gostima sa 4:3 (2:2) u spektakularnoj utakmici 12. kola Superlige Srbije! Apsolutni heroj crno-belih bio je Stefan Kovač, koji je dao dva gola, a drugi je postigao u dubokoj sudijskoj nadoknadi! Bila je to utakmica puna preokreta i neverovatnih dešavanja na terenu, a bolje su se snašli izabranici Save Miloševića i slavili kraj Jošanice!

21.10.2024

17:53

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!
Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!

Ove godine su kazandžije i lampeci za pečenje rakije posebno traženi, jer je šljiva u čačanskom kraju dobro rodila. Kolika je potražnja svedoče i liste čekanja, kod malobrojnih koji se ovim poslom još bave.

20.10.2024

17:27