25.10.2024.

08:29

Foto: informer/printskrin

Vesti

Dok se opozicija brukala u Čačku, Ponoš šopingovao: Opozicionaru važnije skupe krpice od lažnih ekologa (FOTO)

U ruci je nosio kesu radnje u kojoj se prodaju brendovi Hugo, Boss, Valentino, Tommy Hilfiger i mnogi drugi, a cene odevnih komada pomenutih marki idu i do nekoliko desetina hiljada dinara!

Informer

 

I dok Zlatko Kokanović i kompanjoni drže govore pred praznim trgom u Čačku, Ponoš šopinguje jer, kako se čini, svestan je debakla i toga da je zloupotreba teme litijuma propala.

Podsećamo, sinoć je na Gradskom trgu u Čačku održan protest u pokušaju u organizaciji opozicije i lažnih ekologa. Ljudi gotovo da nije bilo, ali Zlatko Kokanović i "ekipa" su držali govorancije.

Za vreme Kokanovićevog obraćanja, jednom čoveku se slošilo, reagovala je i Hitna pomoć, ali se pomenuti lažni ekolog na to nije obazirao, već je nastavio da poziva na bunu.

Takođe, na skupu je izvređan i naš glavni urednik Dragan J. Vučićević.

Valja se prisetiti i toga da Ponoš na svakom mogućem mestu tvrdi da se u Srbiji loše živi, ali on 'životari' kao bubreg u loju! Naime, on dobija vojnu penziju od čak 217.359 dinara. Osim toga, u svom imovinskom izveštaju koji je predao Agenciji za borbu protiv korupcije, prijavio je i platu u Skupštini Srbije od 188.000 dinara.