25.10.2024.

11:02

Foto: N1 video printscreen

Vesti

Ćuta udario radnika obezbeđenja u Loznici, opozicija pretila poslanici SNS: Dobićeš svoje ako samo probaš da uđeš! (FOTO+VIDEO)

Naime, vandalsko ponašanje opozicije koju predvodi tajkun Dragan Đilas nije retkost, s obzirom na to da su ne tako davno rušili i demolirali Skupštinu grada Beograda, sa namerom da se nasilje proširi na celu prestonicu.

Informer

Informer

 

Sada, Ćuta je bahato i nasilno pokušao da uđe u Skupštinu grada, vikao, odgurnuo radnika obezbeđenja i pretio, što se može videti na snimku ispod:

Isti scenario, iz Beograda, su očigledno sada spremili i za Loznicu, a ovog puta su napali i narodnu poslanicu Srpske napredne stranke (SNS) Draganu Lukić, vređali je i pretili da će "dobiti svoje" samo ako proba da uđe u Skupštinu grada:

Opozicija je još jednom pokazala mržnju prema ženama, što ukazuje na to da Đilasovi vandali uživaju u ponižavanju nežnijeg pola, koje su i majke, sestre, supruge...

Ovakvo ponašanje je eksaliralo, kako se pretpostavlja i zbog toga što su sinoćnji protesti u Čačku propali, Zlatko Kokanović i ekipa su držali govore pred 100 ljudi, računajući i slučajne prolaznike i novinarske ekipe, a sa zapaljivim izjavama nisu prestali čak ni kada se jednom čoveku slošilo.

Za to vreme, njihov saborac Zdravko Ponoš šopingovao je skupe krpice.