Autor: Informer.rs

25.10.2024.

19:31

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Vesti

Je l' to opet sastančiš u Kosovskoj? Ružić zanemeo na pitanja Informera

Informer je ekskluzivno objavio da je se Ružić sastao sa stranim diplomatom, koji je prema našim informacijama niže rangiran, ali veoma ozbiljan operativac i dolazi iz "moćne ambasade". Takođe, saznali smo da je sa istim operativcem, imao sastanak i Borko Stefanović potpredsednik Đilasove SSP.

Nakon ovih saznanja koje je izneo glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević, Ružić je bukvalno zanemeo i ne želi da odgovori ni na jedno pitanje, a tokom emisije Kolegijum, javno mu je upućeno najmanje deset.

- Dakle, da li ste se, Branko Ružiću, sreli nedavno sa diolomatom američke ambasade? Da li ste se sreli sa tim diplomatom u kafiću Parlament? Kosovska ulica, iza Skupštine Srbije. Šta ste s njim razgovarali? Temeljno ste pili kafu. Je l to bilo više dana ili jednog dana? Vi ste potpredsednik GO SPS, što ste se tajno sastajali sa američkim diplomatom? Da li ste znali da je taj isti diplomata istih dana kada se sretao sa vama, sretao se i sa Borkom Stefanovićem? Jeste li se i vi sreli sa Stefanovićem, pozdravili i kako? Šta je to tačno taj diplomata razgovarao sa Vama? Šta vi tražite na tajnim sastancima sa američkim diplomatom? Ima li taj razgovor veze sa onim što ste juče pričali na N1, da li vam je i šta obećano? Samo nemojte, gospodine Ružiću, da kažete da su to javni sastanci. Tome služe mediji. Da otkrivaju ovakve stvari. Da li Dačić zna za Vaš sastanak? Jeste li obavestili Glavni odbor? - pitao je Vučićević javno Ružića.

Pošto Ružić ne odgovara na pitanja koja smo mu javno  postavili, pozvali smo potpredsednika SPS, ali on se, narodski rečeno "pravio Toša". Kazao je da ne može trenutno da razgovara, da ima sastanke, a takođe se čudio zašto ga uopšte zovemo.

- Zašto me zovete tri puta odjednom, imam sastanke ceo dan, verovatno do pet sati. Ne mogu sad da razgovaram na sastanku sam - odgovorio je Ružić. 

Pitali smo ga kad može da se javi, na šta je kratko odgovorio da ne zna, a na pitanje da li možemo da mu pošaljemo pitanja na koja će odgovoriti, odgovorio je potvrdno.

Međutim, do zaključenja teksta Ružić nije odgovorio na poruke, a na pozive se više i ne javlja.

Postavlja se očigledno pitanje, a to je - da li mu se to odužio sastanak sa stranim operativcem u Kosovskoj ulici.