21.05.2019.

07:58

Foto:

Zabava

ŠOK! TRAMP I SRBI IMAJU ZAJEDNIČKOG NEPRIJATELJA! Milomir Marić raskrinkao organizaciju koja iz senke vlada svetom! POSLE KOSOVA, PLAN IM JE STVARANJE OSME DRŽAVE BIVŠE SFRJ!

U analizi istorijskih događaja koji su se odigrali devedesetih godina prošlog veka, najviše se razgovaralo o greškama Srbije, agresiji koju je Zapad počinio nad Srbima i ratovima koje nismo mogli da izbegnemo.

Gosti su bili Zoran Anđelković, Nikola Šainović, Mile Bjelajac i Uroš Šuvaković.

Informer

U jednom trenutku polemika se vodila oko lažnih vesti i velikih medijskih kompanija sa Zapada koje vode kampanje po određenim političkim nalozima moćnika, a koje je američki predsednim Donald Tramp nazvao "lažnim vestima" i "neprijateljima naroda".

Marić je u tom trenutku napravio paralelu između medijske kampanje koja se vodila protiv Srbije i one koja se sada vodi protiv Trampa.

Jedan od gostiju je potvrdio ovo i istakao da je Tramp na žestokom udaru i da se bori protiv tzv. duboke države, a poznato je ko su njeni najistaknutiji predstavnici i koliko su nastrojeni protiv srpskog interesa.

AMERI IZDALI MILA! SAD pokazale kako prolaze nihovi "partneri" KAD IM VIŠE NISU POTREBNI!

U nastavku su Šainović i Šuvaković pričali o namerama Amerikanaca da rasture Jugoslaviju, ne na šest, već na osam država. Prema tom planu sedma je Kosovo, a osma tek treba da se formira.

Informer

Marić je izneo i šokantan podatak da su bivšem predsedniku SRJ i premijeru Srbije Vojislavu Koštunici ponudili da se nakon Državne zajednice SCG formira Državna zajednica Srbije i Vojvodine što je kako navodi bio uvod u nastavak rasparčavanja Srbije.

Tagovi: