28.01.2022.

15:48

Foto:

Zabava

MILICA MILŠA OTKRIVA KAKO JE ŽARKO PRIHVATIO NJENOG SINA! Glumica otkrila tajnu iz privatnog života!

 Milica Milša je već 23 godine u srećnom braku s piscem i scenaristom Žarkom Jokanovićem, a iako par nema zajedničku decu, oni su zajedno roditelji Miličinom sinu Antoniju, koji je sa očuhom izgradio pravi porodični odnos.

Informer

Kada je sin, kog je  Milša donela na svet kao studentkinja, imao šest godina, njegova majka udala se za dramaturga Žarka Jokanovića. Vrlo brzo, njih dvojica su se povezala i danas imaju izuzetan odnos.

Informer

- Svakoj majci je dete najbitnije, pa tek onda nešto drugo. Tako da je meni Antonije bio najvažniji. Tako je i dan-danas. A, zaista smatram da su roditelji oni koji dete odgajaju, podižu, vaspitavaju, vole, tu su za njega... To mislim i za majke i za očeve. Biološki roditelji što se mene tiče ne znače ništa ako nisu pravi, istakla je glumica jednom prilikom.

- Žarko i Antonije su pravi otac i sin, bolji od mnogih koji su biološki roditelji. Biologija za biologiju, ljubav za ljubav. Antonije je dobio pravog oca.

Milica je sina dobila kada je bila završna godina fakluteta, a kako je nekada isticala dok Žarko nije ušao u njihov život, ona je jemu bila i otac i majka. Najveća podrška u njenom životu bili su njeni roditelji Leposava Milanin i Antonije Isaković, slavni pisac po kome je njen sin dobio ime. 

- Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili "prostirka" na koju sam mogla da sručim sav teret. Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca - rekla je glumica jednom.