• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Milica Kokotović

27.01.2022

14:20

ADA I JA ZA PORODICU UJEDAMO KAO RIS: Milica Milša za Informer otkriva sve tajne serije "Igra sudbine"! (VIDEO)

Informer

Kultura

ADA I JA ZA PORODICU UJEDAMO KAO RIS: Milica Milša za Informer otkriva sve tajne serije "Igra sudbine"! (VIDEO)

Podeli vest

Glumica, čiji je lik ohrabrio mnoge žene, otkrila je sve tajne nove sezone popularne serije

Glumica Milica Milša poznata je po tome da ne krije svoje emocije, a prošla godina bila je za nju posebno teška jer je izgubila dosta prijatelja i kolega iz svoje branše zbog korona virusa. Poznata umetnica se, ipak, ne predaje i vredno radi na stvaranju novih epizoda serije "Igra sudbine" čiji je scenarista njen suprug Žarko Jokanović.

 

Foto: Informer

Milica i Žarko

Milica koju poistovećuju sa Adom Kanački, glavnom protagonistkinjom serije, sada je i opisuje:

- Dosta ljudi se vezalo za Adu jer je ona heroina, hrabra žena, majka, dobar prijatelj, bori se za porodicu i za pravdu- kaže Milša i otkriva detalje treće sezone serije:

Foto: Informer

Milica Milša

- Treća sezona ima 165 epizoda i to je zato što su nas gledaoci učinili gledanim i što je ovo pune dve godine najgledaniji sadržaj na televiziji. Svašta će se izdešavati Adi kao i svim likovima svi će proći kroz zaplete i zavrzlame, sve što donosi život. Ova treća sezona je najuzbudljivija, najinteresantnija- tvrdi poznata glumica koja otkriva koliko su slične Ada i ona:

- Ada i ja smo slične po tome što za porodicu i pravdu ujedamo kao ris. Ali ja nisam jaka žena i biznis žena, a Ada jeste - tvrdi Milica, a šta je sve kazala pogledajte i u videu:

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU JOVANE JEREMIĆ: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marijana

pre 2 godine

Aaaa savrseno,zelimo jos ovakvih intervijaaa…

Marko

pre 2 godine

Brutalno, trebalo bi svake nedelje objavljivati bar jedan video o seriji. Odusevljen sam sad cu stalno posecivati sajt

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija