07.02.2023.

20:42

Foto: printscreen/Informer

Zabava

"PAVLE ME JE ZATEKAO KAKO PLAČEM"! Irfan Mensur i Srna Lango podelili svoje impresije o filmu u kojem glavnu ulogu igra njihov sin!

Debitantski film reditelja Siniše Cvetića kroz niz dramskih zapleta upoznaje nas sa porodicom koja se priprema i obeležava krsnu slavu - Usekovanje glave Svetog Jovana Krstitelja.

Sve članove porodice pratimo u jednom danu, u jednom stanu, za vreme slave, gde roditelji kriju od svog sina, ali i gostiju da se razvode i postepenim zahuktavanjem, kroz slavsku atmosferu i alkohol, kao i pojavu nenajavljenog gosta, dolazi do otkrivanja tih, ali i mnogih drugih porodičnih tajni.

Sin glumačkog para Srne Lango i Irfana Mesnura, glumac Pavle Mensur igra glavnu ulogu u ovom filmu čija se premijera održava večeras. 

Ponosni roditelji su došli da podrže svog naslednika i sa pristunim medijima podelili svoje impresije povodom filma, i same glume svog deteta koje uveliko korača glumačkim vodama. 

- Prvo ja nisam znao ništa o filmu, nisam znao ništa o ulozi. Nas dvojica o tome ne razgovaramo imamo takav dogovor da on ide svojim putem sa svojim talentom i osećanjima. Kada je film bio gotov Pavle je ušao u tu montažnu sobu i zatekao me kako plačem, jer sam shvatio da je uradio nešto što ja nisam mogao da shvatim dugo- pričamo o glumi. Njemu je Bog dao nešto što meni nije, ja sam morao da učim i naučim a on će ako ga onaj gore bude gledao i dalje biti fantastičan- rekao je ponosni otac Irfan Mensur

Informer

Pavle Mensur

- Glumački se ne savetujemo ja dam komentar kada sve odgledam. Mama ostaje mama koliko god  dete godina da ima. Davnih dana sam naučila da manje govorim nego što mislim o njima, vrlo su svoji ljudi jako rano u ovoj zemlji postali. U tom smislu ponosna sam i nemam grč i znam da zna šta radi i radujem se da se završi gongula oko njega. Kada saberem sav taj medijski metež oko njega pomislim daj dete da se to već jednom završi pa da uđemo u mirnije vode - rekla je Srna Lango o sinu Pavlu.