• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.11.2022

09:54

LICEM U LICE! SRNA LANGO OBJAVILA FOTOGRAFIJU NOVE ŽENE IRFANA MENSURA: Komentar pokrenuo lavinu, jasno ko dan šta misli

Estrada

LICEM U LICE! SRNA LANGO OBJAVILA FOTOGRAFIJU NOVE ŽENE IRFANA MENSURA: Komentar pokrenuo lavinu, jasno ko dan šta misli

Podeli vest

Susret, za koji su mnogi smatrali da će biti neprijtan, iako između njih dve nikada nije bilo teških reči, niti grubog ponašanja

Potpuno neočekivano juče su u javnosti osvanule fotografije na kojima se po prvi put jasno kao dan moglo videti kako izgleda najmlađi član porodice Mensur, zapravo unuk Irfana Mensura, sin njegovog prvenca Filipa. Pomenuti kadrovi, fotoapartom zabeleženi prilikom proslave prvog rođendana malenog Uroša Mensura, privukli su veliku pažnju medija i ne samo zbog toga što se ekskluzivno moglo videti na koga dečak liči, već i zato što je to bio događaj na kom su se posle dugog niza godina bivše supruge dramskog umetnika, Srna Lango i Ljiljana Perović srele.

Unuk Irfana Mensura od mame i tate za rođendan dobio je proslavu u jednom prestoničkom restoranu, gde se okupilo oko 40-ak članova najuže porodice, među kojima je bila i Srna. Budući da je Irfanov prvenac oduvek bio blizak sa maćehom nije se dovodilo u pitanje hoće li je pozvati na sinovljevu žurku, te su se tako ona i njegova majka Ljiljana našle u istoj prostoriji posle niza godina.

Susret, za koji su mnogi smatrali da će biti neprijtan, iako između njih dve nikada nije bilo teških reči, niti grubog ponašanja,  po obe strane lepo je protekao. Mensurove bivše žene su se pozdravile, a nakon par čašica žestine opustile i divno uklopile te se čak u jednom momentu moglo videti da Srna Ljiljanu fotografiše sa unukom, snima i obrnuto.

Unuk Irfana Mensura uspeo je ono što mnogima u porodici nije pošlo za rukom i sada, po svemu sudeći, ima dve bake.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija