19.02.2023.

08:31

Foto: Promo

Zabava

MAJKA MIRKE VASILJEVIĆ IMA JAKO ODGOVORAN POSAO, životi ljudi su u njenim rukama!

Gospođu Vasiljević, od koje je Mirka nasledila pamet i lepotu, često viđamo na malim ekranima u vestima, ali malo ko zna, da je to majka lepe glumice. 

Uostalom, to i ne treba da čudi budući da predstavljaju potpuno dve dijametralno suprotne profesije.

Mirkina majka je plavuša, dok je mlada glumica brineta. 

Informer

 

Mirjana Vasiljević se za vazduhoplovstvo baš kao njeno dete za umetnost, opredelila jako rano. Posle prakse u srednjoj školi i prolazeći sve poslovne faze, korak po korak, stigla je do sadašnje odgovorne funkcije, pa je često možemo videti na malim ekranima u vestima. 

Glumica Mirka Vasiljević na javnu scenu zakoračila je još kao petnaestogodišnja devojčica, a u svemu čime je želela da se bavi bezrezervnu podršku i pomoć pružala joj je majka Mirjana.

Tako je i danas kada je Mirka ostvarena žena i majka četvoro dece, nije nikad želela javno da spominje majku, ali oca jeste. Njen otac zvao se Mirko, a ona je jednom pričala o toj bolnoj temi.

Informer

 

To su neke teme koje ja stvarno nikada nisam pričala u medijima i to su neke teme koje se ne moraju preterano pričati. Ja sam se uvek trudila da moje pojavljivanje bude zbog posla. Nikada nisam delila te porodične stvari. Vezana sam za teču, deku, do skoro i deku sa tatine strane koji je preminuo. Dosta imamo tih jakih muških figura u porodici za koje sam vezana. Takođe, učitelj od prvog do četvrtog razreda mi je mnogo značio. Tako da nisu manjkale te neke muške figure u mom životu - govorila je Mirka tom prilikom.