• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D. I.

07.02.2023

12:22

GOVORILI SU DA SAM SELJANČICA! Mirka Vasiljević o uvredama koje je godinama trpela!

ATA Images

Estrada

GOVORILI SU DA SAM SELJANČICA! Mirka Vasiljević o uvredama koje je godinama trpela!

Podeli vest

Glumica Mirka Vasiljević svojim pozivom počela je da se bavi još kao devojčica, ali je osim ovog zanata imala i neke hobije koje je volela, zbog čega je bila predmet ruganja vršnjaka.

Mirka je sada obelodanila da je u detinjstvu bila žrtva vršnjačkog nasilja, ali da je umela dobro s tim da se nosi. Naime, pojedini vršnjaci u školi dobacivali su joj često da je “glupa i loša”, zbog čega je u jednom trenutku morala da potraži stručnu pomoć.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Mirka Vasiljević

– Sa pet godina sam počela da se bavim manekenstvom i voditeljstvom i već kada sam došla u prvi razred bila sam malo drugačija od ostale dece – uvek sam volela malo drugačije da se oblačim, mogla sam da iznesem nešto nesvakidašnje. Razlikovala sam se od dece jer sam tad već išla na folklor, zbog čega sam dobijala razne šale na svoj račun: da sam seljančica, da igram u opankama… Ali uvek ih je moj život demantovao, jer ja odem mesec i po na turneju u Meksiko – prisetila se glumica jednom prilikom za Pink.

Glumica sada živi porodičnim životom, veoma je uspešna na svakom polju, a kaže da je sve to uspela zahvaljujući dobroj organizaciji:

- I kod mene se dešava da ide, ide, pa stane. Nije uvek sve sjajno i perfektno, dešava mi se da mislim da nema izlaza, kako ću sve stići, kako ću se organizovati. Ali ako sedite skrštenih ruku, ništa neće moći da se sredi. Nema čekanja, mora istog trenutka da se krene - ističe Vasiljević, i kaže da joj se desi da pomeša imena devojčica.

Foto: HIT dodatak/informer

Rugali joj se vršnjaci... Mirka Vasiljević

- Malo mi i godine rođenja bude problem. Trudim se da ih pustim da budu svoji, ali da se zna ko je dete, a ko je roditelj. Najstariji sin ima 11 godina i veoma je samostalan, što se ogleda u organizaciji dana. Ima već drugare, kaže ima svoje kontakte. Pravi već neke gluposti, koje su poznate - kaže Mirka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija