Autor: S. Kostić

10.05.2023.

17:00

Foto: Marko Đoković

Zabava

PAPARACO! OTKRIVAMO KAKO GLUMCI DOLAZE NA POSAO: Mira vozi trotinet, Jelisaveta džip, a nećete verovati kako stiže Biković (FOTO)

Mirjana Karanović na posao ide trotinetom, Jelisaveta Orašanin i Svetozar Cvetković džipom, a Miloš Biković peške.

Paparaco Informera uhvatio je naše glumačke zvezde dok su stizali u Beogradsko dramsko pozorište na probe predstava u kojima igraju.

Mira se već godinama vozi trotinetom, a budući da stanuje na Vračaru, gde se i nalazi BDP, tako najbrže dolazi do posla. Ona ne menja ovo prevozno sredstvo čak ni kad je na visokim potpeticama!

- Volim da vozim trotinet po Beogradu kad nema mnogo saobraćaja. Kupila sam ga na leto 2019. godine i najviše ga koristim na kratkim relacijama. Tako mi je mnogo lakše i prijatnije. Mrzi me da svaki put sedam u automobil, probijam se kroz gužvu, tražim parking - kaže glumica.

Informer

Mirjana Karanović - Voli trotinet

Za razliku od Mire, njene kolege Jelisaveta Orašanin i Svetozar Cvetković u pozorište uglavnom dolaze kolima, pa muku muče s parkiranjem. Supruga poznatog košarkaša Miloša Teodosića na probu je stigla u njihovom džipu marke "mercedes", a sa sobom je povezla i koleginicu Tamaru Krcunović.

Informer

Tamara i Jelisaveta, dobre prijateljice

Ispred pozorišta se ubrzo pojavio i Svetozar Cvetković u džipu "volvo". On je brzo izašao iz automobila i utrčao u zgradu pozorišta kako bi se što pre bacio na posao.

Informer

Miloš Biković - Uvek raspoložen za šetnju

Za razliku od njih, Miloš Biković je u Beogradsko dramsko pozorište došao peške. Popularni srpski glumac kaže da mu se u Beogradu nikako ne isplati da vozi.

- Lakše mi je da na posao idem taksijem ili peške, jer nemam vremena da tražim parking mesto. I ne samo na posao već i kad nekud idem privatno. Dešava se da se zadržim dva ili tri sata i onda mi istekne vreme za parkiranje, pa mi se uopšte ne isplati da vozim - priča Biković.