• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ S. K.

29.12.2022

08:00

IMAM PORIV DA SVUDA BUDEM PROFESORKA! Mirjana Karanović ne krije da voli da podučava mlađe kolege!

Informer

Kultura

IMAM PORIV DA SVUDA BUDEM PROFESORKA! Mirjana Karanović ne krije da voli da podučava mlađe kolege!

Podeli vest

Mirjana Karanović (65) godinama je profesorka glume, te ne krije da to voli da radi i kada snima projekte sa svojim mlađim kolegama koje podučava dok zajedno tumače uloge

Poznata glumica se u Beogradskom dramskom pozorištu priprema za premijeru predstave "Idiot", u kojoj igra većina njenih mladih kolega, poput Aleksandra Radojičića, Ive Iliničić, Luke Grbića...

Foto: Instagram/printscreen

Mirjana Karanović


- Konačno mi se ostvarila želja da igram u predstavu koju režira Ivica Buljan. Posebno mi je drago što sam u podeli sa mladim glumcima. Imam taj poriv da uvek i svuda budem profesorka i da mladim kolegama delim savete i svoje iskustvo, kako bi što bolje savladali uloge - kaže slavna glumica.

Foto: Informer

Mirjana Karanović


Mirjanu možemo uskoro gledati i u glavnoj ulozi u seriji "Dara iz Jasenovca", čija se premijera očekuje početkom sledeće godine.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 1 godinu

Зар ова није у затвору што је комшиницу гурнула низ степенице и скоро је убила?

OPAAAA

pre 1 godinu

INFORMER PISE O ZENI KOJA JE POKUSALA DA UBIJE BABU STARICU U SRED BEOGRADA? ZNACI VI I VUCIC PODRZAVATE OVAKVE UBICE? OPAAAA

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija