28.05.2023.

19:15

Foto: printscreen

Zabava

PETAR STRUGAR SMUVAO KOLEGINICU! Isplivali detalji strogo skrivane veze sa mlađom glumicom!

Glumac Petar Strugar je otpočeo ljubavnu vezu sa koleginicom Ninom Nešković. Strugar i Nina, kako pišu domaći mediji, uplovili su u romansu tokom rada na predstavi "Naš razred", a pre nekoliko dana su zajedno proslavili njegov rođendan.

Informer

ATAIMAGES

Nina Todorović

Novopečeni par je do ušiju zaljubljen jedno u drugo, ali još uvek ne žele da govore u javnosti o svojoj vezi, piše "Gloria". 

Petar i Nina su u novembru minule godine zajedno vodili nagradu povodom dana Nacionalnog teatra, a Strugar je, tom prilikom, nasmejao publiku takoreći do suza zbog poteškoća sa čitanjem.

Informer

Petar Strugar, Nina Todorović

Mladu glumicu smo imali prilike da gledamo u serijama "Kalkanski krugovi", "Radio Mileva", "Močvara", te "Klan", a veoma je aktivna i na društvenim mrežama, odakle redovno deli fotografije sa seta i putovanja.

Podsetimo, ljubavni život Petra Strugara neretko je tema pisanja domaćih medija. Prošle godine naširoko se pisalo da je u vezi sa koleginicom Kalinom Kovačević, neposredno pre toga ljubio je pevačicu Milicu Todorovič, a 2021. godine dobio sina Iva sa misterioznom Oljom.

Informer