• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.I.

27.10.2022

07:29

GLUMAC SE DO UŠIJU ZALJUBIO U KOLEGINICU! Strugar ostavio  ženu zbog Kaline?!

Novak Đurović, Tanjug / Strahinja Aćimović

Estrada

GLUMAC SE DO UŠIJU ZALJUBIO U KOLEGINICU! Strugar ostavio ženu zbog Kaline?!

Podeli vest

Petar Strugar je već četiri meseca u vezi sa Kalinom Kovačević. Glumac je mesecima bio u isto vreme sa koleginicom i nevenčanom suprugom Oljom pre nego što ju je napustio

Petar Strugar (34) i Kalina Kovačević (38) zajedno su već četiri meseca! Kako saznaje Informer, glumac je nedavno ostavio nevenčanu suprugu Olju, jer se zaljubio u koleginicu, sa kojom je mesecima u tajnoj ljubavnoj vezi.

Foto: tanjgu

Petar Strugar
BROJ


4 godine je Kalina starija od Petra

Otkako se Kalina u martu ove godine rastala od Vladimira Rekovića, intenzivno je počela da se viđa sa Strugarom.

Ne kriju se


Pošto se više ne kriju, komšije u Bloku 45 viđaju Petra kako šeta Kalininu braon pudlicu


- Kalina i Petar su se sasvim slučajno nekoliko puta našli na istim mestima otkako se ona razvela, a ubrzo su započeli i rad na predstavama "Godine vrana" i "Rat i mir", gde su se još više zbližili. U početku su se čuli drugarski, ali su ubrzo shvatili da među njima ima nečeg više od prijateljstva. Pokušali su da ignorišu emocije, jer je Petar tada bio sa Oljom, ali nisu uspeli. Toliko su se zaljubili jedno u drugo da je Strugar u jednom momentu bio i sa njom i sa suprugom u isto vreme. Kada je shvatio da više ne može da bude na dve strane, odlučio je da ostavi ženu - kaže na početku razgovora izvor blizak glumcu.

Foto: printscreen

Kalina Kovačević


On dodaje da je njegova nevenčana supruga teško podnela rastanak, jer se sve dogodilo iznenada:


- Petar je bez ikakve najave ostavio Olju. Ona nije ni slutila da njen suprug već nekoliko meseci ima aferu sa koleginicom, koju krije od svih. Tek je nedavno rekao Olji da više ne želi da bude sa njom. Nije znala šta je snašlo, bila je u šoku!

Šokirana

Olja nije ni slutila da njen suprug ima aferu sa koleginicom. Kada joj je rekao, nije znala šta je snašlo, bila je u šoku!

Kako navodi naš sagovornik, Petar je toliko odlepio za Kalinom da se ne odvaja od nje, otkako je napustio Olju.


- Zajedno putuju, a i u Beogradu se ne odvajaju jedan od drugog. Pošto se više ne kriju, komšije u Bloku 45 viđaju Petra kako šeta Kalininu braon pudlicu. Ponaša se kao da su 100 godina zajedno. Nerazdvojni su, zajedno su po ceo dan. I Kalina je odlepila za njim, ponaša se kao šiparica. Samo se smeje. Niko je nije video tako dugo srećnu - završava izvor.

Petar bio sa Milicom


Petar Strugar je bio u vezi sa Milicom Todorović. Njih dvoje su pre dve godine raskinuli, iako su javno pričali o braku i zajedničkim planovima za budućnost. Međutim, posle pet meseci zabavljanja, stavili su tačku na vezu.


- Milica je fantastična osoba, ali nismo više mogli da budemo zajedno. Razloge ne bih otkrivao - rekao je tada Strugar.


Kalina je pre vanbračne veze sa Vladimirom Rekovićem, sa kojim ima trogodišnju Aniku, bila u braku sa Radetom Ćaldovićem, sa kim je dobila ćerku Mionu. Petar je bio u braku sa koleginicom Ivanom Nikolić, sa kojom ima sina Zarija, dok je sa Oljom dobio sina Ivu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17