Autor: S. Kostić

21.07.2023.

06:20

Foto: Privatna arhiva

Zabava

Bomba u 61! Lidija Vukićević u kupaćem proslavila rođendan (FOTO)

Izgledam bolje nego pre 30 godina, poručuje glumica Lidija Vukićević! Čuvena Violeta Popadić iz kultne serije "Bolji život" juče je u Crnoj Gori proslavila 61. rođendan i otkrila da se oseća kao tinejdžerka.

- Izgledam bolje nego pre 30 godina. Tajna mog izgleda je vedar duh, jer sve dolazi iznutra. Zadovoljna sam sobom, ispunjena sam na svim poljima i to se reflektuje i na moj spoljašnji izgled - kaže Lidija i dodaje da joj žene često traže da ih posavetuje kako da steknu vitku liniju poput njene:

- Pitaju me šta da vežbaju i ne veruju kada im kažem da ne idem u teretanu. Šetam pse po Beogradu i zato imam savršenu liniju. Osim toga, zdravo živim, ne pijem, ne pušim i vodim računa o ishrani.

Informer

Mami uzdahe muškaraca - Lidija Vukićević

Dame zanima i kako Lidija neguje kožu, s obzirom na to što izgleda mladoliko.

- Koža je ta koja odaje godine, a ako se ne neguje, dodaće vam koju godinu više. Žene me često pitaju koje kreme koristim za negu tela. O sebi vodim računa još od osnovne škole. Mnogi misle da mogu da počnu da se neguju sa 40 i da odlično izgledaju u šezdesetim, ali ne mogu. Još kao devojčica sam počela da se negujem i to sam naučila od majke. To savetujem svim mladim devojkama, a ženama u zrelijim godinama rado objasnim na koji način to radim.

Informer

Uživa na moru - Lidija Vukićević

Estetske operacije su poslednje dve decenije trend u svetu, a Lidija kaže da uvek navija za prirodan izgled.

- Nemam ništa protiv plastičnih operacija, ali nagomilani botoks se pre ili kasnije vidi. Čak i kada se urade sve moguće operacije, opet ne može da se "prepravi" celo telo - priča Lidija i otkriva kako samu sebe motiviše da smrša kada nabaci koji kilogram viška:

Informer

Voli da se naulji - Lidija Vukićević

- Kupim farmerke koje su mi za broj manje i kažem sebi: "Ući ćeš u njih!" To mi je motiv da smršam. Niko nije srećniji od mene kada ih na kraju obučem. Poslednjih godina sam promenila način ishrane, izbacila sam meso i ne jedem masnu hranu ni slatkiše. Redovno jedem med i cimet. Zbog toga imam mnogo više energije. Bukvalno imam isto kilograma kao kada sam snimala seriju "Bolji život".

Informer

Kao tinejdžerka - Lidija Vukićević

Na pitanje kako je proslavila 61. rođendan, glumica odgovara:

- Slavila sam na Mušlji, to je jedno ostrvce blizu Kotora. Bilo je predivno, svirala je uživo muzika. To mi je bio jedan od najlepših rođendana dosad.

Imam idealnu težinu i visinu

Lidija Vukićević kaže da ima idealnu težinu za svoju visinu:
- Sa 62 kilograma i 175 centimetara visine mogu da obučem sve što poželim i to mi pričinjava zadovoljstvo.