13.11.2023.

19:45

Foto: Profimedia

Zabava

Maraja Keri leži na novcu, a sestra joj živi na rubu egzistencije! Mrežama kruži snimak žene u vidno lošem stanju, pevačicini fanovi besni

Planetarno popularna pevačica Maraja Keri tokom svoje karijere uspela je da zaradi ogromnu svotu novca, ali joj on nije doneo i sreću. 

Naime, pored ljubavnog brodoloma, Marajinu karijeru pratili su i porodični skandali. Ona je u svojim memoarima navela kako ju je sestra Alison više puta dovodila u ruzične situacije, a jedna od mnogih je ta da ju je ostavila sa svojim dečkom, za kojeg se kasnije ispostavilo da je makro. Osim toga, ona je iznela i da ju je sestra zlostavljala i davala joj valiju, a nakon ovih optužbi, Alison je podnela tužbu protiv Maraje. 

Informer

 

Sukob između sestara ne jenjava, a baš zbog toga Maraju ne dotiče činjenica da Alison živi na rubu egzistencije. Na tiktoku se pojavio snimak Marajine sestre koja govori da teško živi i da nema novca da uradi zube koji su joj preko potrebni. 

- Ja sam Alison Keri i nažalost živim bez zuba. Nisam uspela da ih zamenim. Volela bih da mogu da ih zamenim, ali jednostavno nemam novca i tako stvari stoje. Gotovo je nemoguće obavljati neke stvari bez zuba. To je sve što stvarno imam da kažem - govori ona u videu koji se širi društvenim mrežama, prenosi Mirror.