Autor: S. Kostić

01.06.2024.

13:25

Foto: Printscreen You Tube

Zabava

Napravila skandal zbog scene seksa! Srpska glumica sa 15 godina morala da se skine gola na snimanju kultnog filma (FOTO)

Gala Videnović napravila je skandal zbog scene seksa sa Milanom Štrljićem na snimanju filma "Bal na vodi" (1985)!

Lepa plavuša igrala je zanosnu Ester za kojom su muškarci sekli vene, ali malo njih zna da je je rad na ovom ostvarenju umalo prekinuto zbog glumičine svađe s rediteljom Jovanom Aćinom!

Gala je imala samo 15 godina kad se našla u filmu o četiri drugara ludo zaljubljenih u drugaricu, koja ostaje trudna sa starijim momkom.

Informer

Glumica Gala Videnović

Videnovićeva je morala da se suoči sa različitim izazovima na setu, između ostalog da se skine naga i ima seks pred kamerama!

- Sa obnaženom scenom u vodi nisam imala poteškoća, shvatila sam to kao zadatak. Međutim, kada je trebalo da se snimi kako vodim ljubav sa Milanom Štrljicem, koji je igrao Rileta, reditelj i ja smo se posvađali. Nije mi se dopalo kako je to zamislio! Pošto je Ester veoma mlada i reč je o njenom prvom seksu, smatrala sam da ne može da deluje kao da je iskusna. Nisam pristala na to, pa se desio skandal i Aćin je napustio snimanje. Nismo pričali deset dana - priča Gala.

Informer

Glumica Gala Videnović

Dodaje da je na kraju ipak snimila taj kadar:

- Svi su izašli napolje, a scenu sam odradila nasamo sa partnerom, dok je direktor fotografije snimao. 

Gala naglašava da je joj je uloga Ester najdraža u životu:

- Sa filmom "Bal na vodi" išla sam svuda po svetu. Na festival u Londonu, Parizu, Milanu...U Njujorku su me intervjuisali za čuveni magazin Endija Vorhola "Intervju". 

Kako je izgledala intimna scena Gale Videnović i Milana Štrljića pogledajte u glaeriji na kraju teksta: